De Bruyne & Verdonck

Privéverzekeringen, professionele verzekeringen, kredieten, beleggingen, vermogensoverdracht …
Ons kantoor, De Bruyne & Verdonck te Drongen (Oost-Vlaanderen), is uw bevoorrechte gesprekspartner op het vlak van verzekeringen, bankverrichtingen, private banking en financiële planning.

Behoefteanalyse, opvolging van uw schadegevallen, risicoanalyse … wij zorgen voor alles!

Kom langs of maak een afspraak telefonisch (09/282 30 42) of via ons contactformulier.
Snel en efficiënt. 

Nieuws

In mijn newsletter kan je elk seizoen een reeks nuttige tips lezen. Hoewel sommige hiervan misschien elk jaar terugkomen, blijven ze nog steeds belangrijk. Daarom wil ik je, nu de winter en eindejaarsfeesten in aantocht zijn, nog eens herinneren aan enkele fundamentele voorzorgsmaatregelen.

Lees meer>>

In België is het gemiddelde maandelijkse pensioen, zowel voor loontrekkenden als voor zelfstandigen, vaak niet voldoende om jouw huidige levensstandaard te behouden. Het is dan ook sterk aangeraden om voor jezelf een aanvullend pensioen op te bouwen, bijvoorbeeld via een levensverzekering als pensioensparen en/of langetermijnsparen.

Lees meer>>

Met meerdere gezinnen of vrienden een vakantiewoning huren, is absoluut een prettig vooruitzicht. Het is echter verstandig om tijdens de reservering stil te staan bij de eventuele noodzakelijke reisverzekeringen.

In de eerder beschreven situatie doen zich twee mogelijkheden voor:

Lees meer>>